Twin Tower

boeken verkrijgbaar

Twin Tower, een spannende erotische thriller

De Rotterdamse Alysia leidt een keurig bestaan. Schrijfster, getrouwd met een hardwerkende man, een lieve tienerdochter, leuke vrienden en een ruim budget. Toch is ze ontevreden. Op zoek naar meer sensatie, komt ze in haar flat de Italiaanse broers Luca en Fabio tegen. Zij nemen haar mee naar een wereld van feesten, bedrog, drugs en seks. Ze krijgt de spanning en sensatie die ontbrak in haar leven. Ineens neemt alles een andere wending en draait het uit op angst, verdriet en schaamte. Waar is haar veilige, kabbelende leven gebleven?

isbn e-book 978-94-6217-019-3 | isbn paperback 978-94-6217-020-9

Booktrailer

‘Met plezier heb ik Twin Tower, De hel van boven gelezen. Een heel spannende pageturner met verrassende twists.’  Chinouk Thijssen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recensies:

* De eerste officiële lezer van TWIN TOWER (e-book), Germa: ‘Wat en geweldig boek!! Gisteravond gelezen tot 2/3 en vanochtend de rest gelezen. Ik vond het verrassend, een spannend verhaal en heel goede wendingen in het verhaal telkens. Uiteraard heb ik 50 tinten enz. ook gelezen, maar jouw boek heeft voor mij veel meer toegevoegde waarde.’

*Twin Tower – De hel van boven’ is een spannende, erotische thriller geschreven door Sylvia Peters. Het verhaal boeit van de eerste tot de laatste bladzijde met een verrassend einde.

Het verhaal is goed opgebouwd en als lezer ben je al snel in de ban van deze thriller, die je niet meer los laat.

‘Twin Tower – De hel van boven’ is knap werk van Sylvia Peters, zeker de moeite waard om te lezen!

Toch even vermelden dat er in het boek vele seksuele scènes in voorkomen, en dus niet geschikt is voor jonge of preutse lezers.

Lees hier de volledige recensie van De Boekenkast