#HOT

#HOT, een bundel met erotische zomerverhalen

 

E-book is verkrijgbaar bij alle reguliere boekhandels en boekensites in Nederland en België

Paperback #HOT kun je hier bestellen

 

Negen heerlijke, korte verhalen die je mee nemen naar je vakantiebestemming om te genieten van de avonturen van passie, uitdaging, verleiding, gevaar, uitspattingen, spanning en genot.

Heerlijke, ontspannende verhalen met een vleug erotiek.

Ondeugend genieten voor iedere vrouw en de belofte voor een hete zomer.

Bekijk de trailer van #HOT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recensies van #HOT:

*Wat zegt webvrouw.nl over #HOT? Sylvia Peters is een nieuwe veelbelovende schrijfster uit Rotterdam. Deze zomer verscheen haar debuut. De boeken van Sylvia Peters worden uitgegeven in eigen beheer. Je kunt #HOT bestellen via haar interactieve website. Naast schrijven is Silvia zeer actief in de social media. Haar website maakt dat duidelijk. Via Twitter en Facebook blijven blijft ze voordurend met haar lezers in contact.

Als meisje jong meisje las Sylvia graag de boeken van kinderboekenschrijfster Irmgard Smits. Sylvia droomde ervan om ooit een eigen boek te schrijven. Nu ze eenmaal de eerste stap gezet heeft, lijkt het wel of haar hoofd een schrijffabriek met continudiensten is geworden, het maalt maar door.

Zoals Sylvia zelf zegt: “In mijn boeken gebruik ik een beetje van mezelf en heel veel van M.A.G.G.I. (Mijn Avontuurlijke Geile Gedachten Illusie)”.

De luchtige, zomerse verhalen zijn in #HOT zijn voorzien van een vleug erotiek. Hedendaagse, passionele avonturen, met o.a. ‘Twitterspanning’.

Met #HOT kunnen de lezers vast een beetje kennismaken met de verrassende schrijfstijl van Sylvia. Na deze bundel zullen nog minimaal 3 andere boeken van Sylivia verschijnen. De schrijfster is zelfs al druk bezig met haar vierde boek. Deze boeken zullen niet opnieuw bundels korte verhalen zijn, maar bevatten een compleet verhaal.

 

*Wat zegt Bangersisters.nl over #HOT?

De bundel #HOT bevat negen verschillende verhalen. Zo is er een vrouw die een afspraak maakt met haar Twittervriend. Op zijn commando wordt besloten dat zij op een bepaald tijdstip op een terras in Bergen aan Zee moet zitten. Als ze er eenmaal zit, zijn er drie potentiele kandidaten. Maar wie van hen is de man met wie zij een erotische afspraak heeft?

Een geheel ander verhaal, is van een vrouw die op vakantie is in Griekenland. Op de markt ziet zij een prachtige, maar ruige man die haar veel doet. Als ze even later op een verlaten strand ligt, ziet ze de man met een bootje in een verlaten grot varen. Ze besluit erachteraan te gaan met alle gevolgen van dien…

De passie en erotiek spat van de pagina’s af. Peters heeft met #HOT een bundel geschreven vol zinderende spanning. Het wordt geen moment flauw of boeketromanachtig. Dit boek is uitermate geschikt voor alle vrouwen die willen genieten van passievolle verhalen en erotiek niet schuwen.